Vil Junckers gulve bestå i fremtiden?

21 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Selve de gulve, du har købt af mærket Junckers, som du måske har handlet hos Knud Larsen Byggecenter, kan du godt regne med, at de vil holde i lang tid, da gulve fra Junckers altid er af høj kvalitet, så længe du formår at behandle dem godt nok og tilse dem.

Der er skrevet en hel del om, hvordan man behandler trægulve, så det kan du selv sikkert søge information frem omkring på nettet.

For det her er mere et spørgsmål, hvorvidt virksomheden, vi kender som Junckers, også vil være at finde de næste 100 år og videre.

Her tænkes ikke så meget på, om de ser sig nødsaget til at fusionere med andre firmaer, hvilket kan være en hensigtsmæssigt strategi i andre sammenhæng, hvis man gerne vil ekspandere, men om man kan frygte, at Junckers ender med at må lukke.

Forretningen startede jo under spæde kår, som det gælder praktisk talt alle former for virksomheder ude i verden som i Danmark som i udlandet.

Men via god forretningstække, hårdt arbejde og måske en lille smule held har virksomheden overlevet frem til i dag og er et kendt brand i ind- og udland.

Det kræver dog også via overlevelse, at de senere ejer formår ikke bare at føre brandets værdier videre, men også at forstå tidens tilstand med, hvordan man driver forretninger, og det er bestemt ikke let.

På et tidspunkt gik det faktisk ikke så godt for Junckers, og man kunne have frygtet, at det ville lukke, men som bekendt består det endnu.

Derfor skal man ikke sløse på hverken kvalitet, mobilitet og være omstillingsparat, så man kan fortsætte med at have virksomheden i lang tid fremover, uanset hvem der ejer det.

Måske omlægger man så produktionen, men navnet vil formentlig stadig holde ved, da der er stor værdi i det.

Flere Nyheder