Undgå at blive snydt ved fraflytning

01 juni 2021
Steffen Hansen

Der er mange ting man skal have styr på i forbindelse med flytning, men der er også mange ting man kan blive snydt med. Derfor er der nogle ting, som du bør holde øje med, når du skal flytte, så du undgår at blive snydt af din tidligere udlejer. Hvad du skal holde øje med kommer vi ind på i dette indlæg.

Få en uvildig til at tjekke gulvet

Når du flytter fra en lejlighed eller et hus, så er et af de steder man oftest bliver snydt ved gulvet. En udlejer kan finde på at kræve, at et gulv skal slibes, selvom det slet ikke er nødvendigt. Derfor kan det være en god idé at få en uvildig gulvmand forbi, som kan give sit bud på, hvad de mener skal ordnes ved gulvet.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til kennditgulv, hvor de er specialister i gulve, og med garanti kan give deres bud på, hvad du skal være opmærksom på. Derudover kan de give et uforpligtende tilbud, som du kan præsentere for din udlejer. Find dem her: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_lyngby

Få selv pris på maler

Mange udlejere forsøger at snyde, når det kommer til maling af boligen. Derfor kan det være en god idé, selv at tage sig tid til at finde en maler, som kan løse opgaven. Ved at gøre dette, så kan du med udlejer sammenligne priser, og gå med den billigste. Hvis udlejer ikke er interesseret i dette, så er det oftest fordi der er ugler i mosen. Det kan være fordi udlejer har en aftale med et firma, som sender en større faktura end hvad det egentlig koster, og han på den måde kan trække mere fra dig. Det er i hvert fald vigtigt, at du er opmærksom, og også at du altid ser fakturaen, som bliver sendt fra firmaet der ordner lejeboligen.

Flere Nyheder