Professionel håndtering af forsendelser i Danmark og Europa med DAO

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Står du for at skulle sende julegaver til familien, som er spredt vidt og bredt ud over Danmarkskortet – eller skal din gamle værtsfamilie fra dit au pair ophold i Tyskland eller Frankrig have en lille erkendtlighed i anledning af den forestående højtid? Så kan du trygt vælge det danske firma DAO som udbringer af din forsendelse.

DAO – hurtig og billig forsendelse i Danmark og Europa

DAO (Dansk Avis Omdeling A/S) er et dansk baseret distributions selskab med speciale inden for hurtig ekspedition af indenrigs forsendelser. Skal du have sendt en pakke, et brev, eller en anden type forsendelse til en modtager inden for Danmarks grænser, er Dao et oplagt valg. Den erfarne operatør har en solid logistisk infrastruktur, baseret på et udbygget fragt- og distributions netværk og et stort udvalg af pakkeshops over hele landet. DAO foretager også dør til dør levering af de fleste typer forsendelser. Og med DAO Europa kan du også sende pakker til dine venner eller din familie i udlandet – nemt og billigt.

Når du vælger DAO som din leverandør af fragt og forsendelse i Danmark, er du sikker på hurtig ekspedition. DAO sætter en ære i dag til dag levering, og skeler ikke til, om du er en større erhvervs kunde eller sender pakker eller breve som privat person. Med DAO er du sikker på top service fra et pålideligt distributions selskab, som håndterer din forsendelse med professionalisme og stor ekspertise.

Find din billige DAO forsendelse via pakke.dk

Hvis du har besluttet, at DAO skal have lov at levere din pakke, kan du via prissammenlignings portalen pakke.dk hurtigt finde den billigste pris på forsendelse med DAO. Du skal blot indtaste din forsendelses data, herunder mål, vægt og destination – så finder pakke.dk den mest optimale forsendelses model frem til dig. Og dernæst kan du oven i købet bestille din DAO forsendelse via pakke.dk