Pimp dit værelse op med et fedt skilt

24 august 2021
Steffen Hansen

Der er mange måder, hvorpå man kan gøre en teenagers værelse “sejt” og unikt. Et af dem kan være ved at bruge skilte. Med skilte kan de udsmykke væggene på en anderledes måde, og hvis de går all-in, kan de bestille unikke skilte, som kun de har. Ønsker man ikke at købe et skilt, så kan man selv prøve at lave et.

Få et 3D skilt

Med udviklingen af 3D print, så er der kommet nye muligheder, når det kommer til skilte. Det er ikke længere kun muligt at få skilte i metal, som vi kender dem på vejsiden. I dag kan man få unikke 3D printet skilte, som man selv designer. I skiltene kan der indbygges lys og mange andre ting. Derfor kan et 3D skilt være en god måde for en teenager, at udfolde sin kreativitet, og samtidig få noget, som ingen andre har!

Køb et sjovt skilt

Der findes mange forskellige skilte på markedet i dag. Der er skilte, som ligner de skilte der hænger ved vejene, men der er også skilte, som bar er lavet for sjov. Det kan være skilte fra kendte mærker som Coca Cola, eller skilte som et skiltefirma blot har lavet for sjov.

Lav dit eget skilt

Hvis man er lidt kreativ, så kan man kaste sig ud i at lave sit eget skilt. Man kan lave skilte af mange forskellige materialer, og derfor er det kun kreativiteten der sætter grænser. Det kan være et skilt lavet af træ, hvor der brændes ind i, hvad der skal stå på det. Det kan være et skilt lavet af plastik, hvor man smelter det sammen, eller det kan være noget helt tredje.

I teorien er alt, hvor der står noget på, et skilt. Derfor er det kun fantasien og kreativiteten der sætter grænser, hvis man vil lave sig et hjemmelavet skilt.

Flere Nyheder