Pas på med at rive den dobbelte altandør ind og ud

04 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er selvfølgelig nogle dobbelte altandøre, som der åbner på almindelig vis, om det er udad eller indad, men der er også dem, som man trækker til siden, og det ser man tit med glasdøre.

Og det kan jo være døre, som man bruger som altandøre, og det skal man så lige notere sig, hvis man begynder at trække i døren til den ene side eller den anden side.

Det er jo meget almindeligt at tro, at det er det, som man skal gøre, når man bemærker en dør, for man åbner langt de fleste døre udad eller indad, så det er naturligt at tro, at det er det samme, som man skal gøre her.

Men hvis man ikke husker at stoppe i tide med denne dør fra Klarfonster.se, som det kunne være, så begynder man måske at trykke den ud af form – eller ligefrem kommer til at ødelægge den såsom at baldre ruden, hvis der er glas i.

Dubbel altandörr

Vær vagtsom med, om den dobbelte altandør skal trækkes eller ej

Man kan nemlig godt komme til at blive hidsig på sig selv og tro, at det er fordi, man ikke lægger nok kræfter i for at åbne døren, og man tror, der er andre, som der kigger på og tror, man er en svækling.

Men hvis dem, der ejede døren, kunne se dig, så ville de nok ile til og sige, at du skulle skyde døren til den ene side.

Så skal man så lige bagefter finde ud af, om den skal skydes til højre eller venstre, når man har indset, at man har at gøre med en skydedør (hvis der ikke er nogle, der har sagt til en, hvad man skal gøre med døren).

Som regel skal man trække døren i den modsatte retning af, hvor håndtaget sidder, men det er aldrig nogen garanti.

Flere Nyheder