Overvejer du at få et nyt badekar?

25 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Det kan sikkert være fristerende at male med maling over de ridser og mærker, der er kommet i dit badekar. Du tænker sikkert, at du kan spare penge på et nyt badekar ved at gøre dette, men det kan faktisk godt lade sig gøre. I stedet for at male med faktisk maling, så kan du få en ny emalje på dit badekar. Med nyt emaljearbejde kan du ikke kun løse problemet, men også få dit badeværelse til at se helt nyt ud. Læs med i dette blogindlæg, hvor vi vil skrive mere om fordelene ved maling af dit badekar.

 

 

1. Det sparer dig penge

Du kan spare en del penge ved at få lagt en ny emalje på dit badekar. Et nyt badekar kan godt komme til at koste dig en del penge. Så hvorfor ikke spare dem ved at få en ny emalje på i stedet for? Når man snakker om at male et badekar, så er det ikke faktisk maling, som man bruger. Det er emalje, der bliver sprøjtet på. Så du kan komme til at få et helt nyt badekar med en simpel omgang ny emalje.

 

2. Det holder i længere tid

Hvis du har et gammelt badekar, så kan du få piftet noget nyt liv i den ved re-emaljering. Med en ny emalje er du nemlig sikret, at dit badekar ikke forløbeligt tager skade eller får en grim overflade. Det vedligeholder dit badekar, og kan give badekarret et helt nyt look, der kan holde sig i længere tid. 

 

3. Det er en hurtig og nem løsning

Maling af dit badekar kan gøres i løbet af en time eller to. Så du behøver ikke at vente i dagevis, før badekarret er klar igen. Så hvis du har planer om at renovere dit badeværelse, kan dette være et job, der nemt kan passe ind i din tidsplan. Du kan undersøge nærmere hvilke fordele, der er ved maling af dit badekar via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/kan-man-male-et-badekar/

 

 

Flere Nyheder