Ofte er vejen ud af dine problemer at tale med andre om dem

For de fleste af os er det meget grænseoverskridende, at vi skal fortælle andre om det, der findes i vores indre. Vi vil helst blive ved med at opretholde en facade om, at vi har det godt, og at alt er, som det skal være. Det er dog ikke den rigtige måde at slippe ud af problemerne på. Hvis du bliver ved med at opretholde en facade, kommer du aldrig videre. Du får aldrig bearbejdet det, der nager dig. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tale med nogle andre om det. Det kan være venner og familie, men i mange tilfælde er det nemmere, at det er en, der ikke kender dig i forvejen. 

Bor du på Fyn, er det derfor oplagt for dig, at du går i psykoterapi i Odense. Det er en behandlingsform, der kan hjælpe dig med en lang række forskellige problemer. Det kan for eksempel være at komme over problemer i din barndom, at du føler, at du sidder fast, eller at du føler, at du ikke kan være dig selv. 

En af de behandlere, som du bør overveje at opsøge, er Marchella. Hun er uddannet inden for en række områder som anti stress behandling, at lære sit inderste selv at kende og en mentoruddannelse, så hun kan guide dig videre. Det er alt sammen en kæmpe fordel for dig, der gerne vil ændre på dit liv og har brug for en andens hjælp til at gøre det. 

Fordelen ved at opsøge en terapeut som Marchella er, at hun ikke kender dit liv på forhånd. Hun kan ikke sætte det, du siger, ind i en kontekst og dømmer dig ikke for det efterfølgende. I stedet er hun åben over for din historie og ser på, hvordan hun kan hjælpe dig til at få det bedre med dig selv.