Lad en gulvmand udføre din gulvafslibning i Jylland

06 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når dit gamle trægulv er blevet så slidt at du ikke længere kan gå rundt på bare fødder eller i strømpesokker på grund af splinter er det på tide at overveje en gulvafslibning. Du kan til dette formål med stor fordel alliere dig med et lokalt gulvfirma.

Kan jeg selv slibe mit gamle trægulv?

Der er ingen der siger at du ikke selv kan kaste dig ud i opgaven med afslibning af gulve i din bolig. Det kan godt lade sig gøre at leje en maskine til gulvafslibning i et byggemarked.

Her kan du også købe diverse materialer som skal anvendes til henholdsvis gulvafslibning og efterbehandling af gulvet. Det være sig for eksempel sandpapir, klude, lak, olie, lud, sæbe eller voks. Og så er du godt rustet til selv at udføre din gulvafslibning.

image

En gulvafslibning er en hård tjans

Du skal dog være forberedt på at det selv at foretage en gulvafslibning absolut ikke er nogen gratis omgang. Maskinen skal lejes i flere dage, da du næppe vil være færdig ed at slibe samtlige trægulve i løbet af en eftermiddag.

I forbindelse med sæbe eller olie behandling anvender du desuden maskinen til at polere gulvet efter denne behandling. Og derfor kan leje af maskine til afslibning af gulve hurtigt løbe op.

Samtidig er hverken øvrigt udstyr eller materialer videre billige. Og så skal du regne med at bruge megen tid og mange kræfter på projektet.

Der ud over er du langt fra garanteret det smukkeste og mest holdbare resultat af dine anstrengelser – især ikke hvis du aldrig før har prøvet at slibe og overflade behandle et gulv. Det vil du til gengæld være hvis du lader en dygtig gulvmand varetage denne opgave. Og en sådan kan du finde hos Gulvkanonen.

Du kan bestille hjælp til gulvservice via hjemmesiden Gulvkanonen.dk.

Flere Nyheder