Invisalign er en skræddersyet tandregulering til DIG!

27 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Man bliver heldigvis ikke blot bedre til at gøre tandbehandlinger mindre smertefrie, mere hurtige og effektive, men man gør dem også meget personlige, så de passer til ens tænder.

Dit tandsæt er jo også individuelt, selvom man kan sige, at man har den samme type tænder som andre mennesker, og man giver dem betegnelser herefter.

Men der er jo altid de her små forskelle, der er med til at vores tænder forskellige fra alle andres.

Tidligere måtte man så nøjes med at have en behandling med regulering af ens tænder, hvis det var det, som man var ude i, hvor man forsøgte at tilpasse de muligheder, man havde, med de individuelle tænder.

Nu er det helt vendt rundt: Nu kan man tage udgangspunkt i dine tænder og lave en behandling, som der ikke bare er tilpasset, den er ligefrem skræddersyet til dine tænder!

Få de pæneste og flotteste tænder i verden med Invisalign

Hvis du har gået længe og overvejet at få rettet dine tænder til, men frygtet behandlingen for smerte, eller at det ville gøre alt for ondt i længden at skulle have rettet tænder til; eller du er et helt ungt mennesker, hvor tænderne ikke er vokset frem og på plads som ønsket, så er det denne behandlingsform, du skal vælge.

Du kan for eksempel besøge yousmileismile.dk , der er blandt dem, som der udfører den behandlingstype samt mange andre, og finde ud af, hvordan I kommer i gang med behandlingen.

Du kan nemlig booke en tid hos dem, og så vil I tale sammen om, hvad Invisalign kan gøre gavnligt for dine tænder.

Senere kan I så måle op tænderne, hvordan man vil skræddersy behandlingen til dig og få lavet det rette reguleringsudstyr til dig.

Så er det ellers bare med at opleve den virksomme forandring, der langsomt vil sende dig i retning af at have det flotteste smil med de pæneste tænder nogensinde!

Flere Nyheder