Hvorfor bruge en privatunderviser til at lære dansk?

17 oktober 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Har du et barn, som har svært ved det danske sprog? Så kan det i den grad anbefales, at der hyres en privatunderviser. Det kommer vi også mere flere argumenter til at understøtte i denne artikel. 

Argumenter der taler for at bruge en privatunderviser til dansk

Dit barn får den nødvendige hjælp 

En første ting der taler for at bruge en privatunderviser til dansk er, at dit barn får den nødvendige hjælp. Det er uanset, om der er udfordringer med at læse eller skrive. Du kan nemlig forvente, at der laves et skræddersyet forløb, hvor en underviser sætter ind mod de fokusområder, der skal arbejdes med. 

Styrk dit barns selvtillid 

Det at have svært ved dansk kan betyde, at mange fag i skolen bliver svære – og det kan gå ud over barnets selvtillid. Dette er privatundervisere selvfølgelig opmærksomme på, og du vil derfor også opleve, at dit barn i takt med at danskundervisningen går fremad, samtidig også får styrket selvtilliden. Og det er bestemt et plus, da det kan give endnu mere mod på at lære mere.

Der kan være hurtige fremskridt at se 

Uanset hvilket niveau, dit barn er på, når det kommer til dansk, så vil der være hurtige fremskridt at se. Du kan derfor også sætte forventningerne efter, at dit barn nok skal få et greb om de ting, der har været svære indtil nu. 

Hvor skal dit barn lære dansk henne? 

Det er forskellige steder, hvor dit barn kan få hjælp. Et sted som dog kan anbefales, er Studyhouse Fegu Hellerup. Her er der erfarne og behagelige undervisere tilknyttet, som helt sikkert kan skabe de bedst mulige rammer for, at dit barn bliver endnu bedre til dansk. 

Hvis du kontakter dette sted, vil der både være mulighed for at få privatundervisning, men også individuel undervisning. Du er derfor selv med til at vælge, hvis du ønsker for lige præcis dit barn: https://fegu-hellerup.dk/dansklaerere/ 

Flere Nyheder