Hvilke typer badekar kan man male?

Vi slår lige fast med det samme, at badekar ikke bliver malet på konventionel vis med almindelig maling, som du kender det fra malerfirmaer, der maler husfacader og lignende.

Med maling af et badekar mener vi, at du får lagt en ny emalje på badekaret. Du kender jo emalje fra for eksempel dine tænder, som er overfladen, der er med til at beskytte dine bisser.

Det samme gælder med en emaljering af badekaret: Den er til for at beskytte dig og din krop, når den er nedsunket nøgen i badekaret, så du ikke kommer i kontakt med noget ukurant fra badekarets beskaffenhed.

Ligeledes sørger emaljen også for, at badekaret bliver holdt ved lige, såsom at ridser, skår og andet ikke opstår lige så let, men det kan dog sagtens ske.

Dette kan opstå ved slitage via tidens tand, men det kan også ske ved, at der opstår mindre uheld, hvor man uheldigvis får slået et skår af badekaret eller på anden måde får påført det en ridse.

De fleste almindelige mennesker var måske ikke klar over, at man kan få lavet en ny emaljering af badekaret fremfor at lave lappeløsninger på badekaret eller ligefrem udskifte dette – og sidstnævnte kan godt blive rigtig dyr.

Kendskabet til denne metode er nok ikke så udbredt, så vi forstår godt, hvis det her er en nyhed for dig – men så er det godt, at du læser med her!

Mange typer af badekar kan nemlig godt få foretaget en ny emaljering på sig, og vi vil faktisk mene, at det er undtagelsen end reglen, at dit badekar ikke kan få pålagt sig en ny emalje.

Måske vil eksperten mene, at tiden mest er moden til, at du får udskiftet badekaret fremfor at få lagt en ny emaljering, men i så fald er der jo ikke noget at tabe ved, at du lige forsøger at høre ad først, om en ny emalje kan komme på tale.

Og hvem skal du så høre ad med hjælp til dette?

Vi foreslår ambefalsesværdigt dem her: https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/