Giv din gartner mindre arbejde med bedkanter

30 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Der er selvfølgelig ingen grund til at bruge flere penge end højst nødvendigt på en gartner. Det er lige meget, om du har en hyret i privat regi eller i forhold til at vedligeholde din virksomheds områder. Derfor er det en god ide, at du hele tiden ser på, hvordan du kan gøre haven lettere at holde. Dermed skal gartneren jo ikke bruge lige så meget tid på det, og du skal ikke bruge lige så mange penge. 

Noget af det, der kan være værd for dig at overveje, er bedkanter. Det er metalkanter rundt langs med dine bede. De sikrer, at kanten på dine bede står skarpt, så det omgivende græs for eksempel ikke får forvildet sig ind i bedet. Det kan ellers være noget, der kan kræve meget tid hver uge at vedligeholde. 

Et af de steder, hvor du kan købe bedkanter, er på lyngeshop.dk. Det er en stor webshop med en række forskellige artikler til haven. De har flere forskellige typer af bedkanter. Du kan dermed nemt finde nogle, der i stil og udformning passer til din have. Se mere på https://www.lyngeshop.dk/graeskant 

Overvej andre tiltag, der kan gøre haven nemmere

Hvis du sætter bedkanter op, går du ikke på kompromis med, hvordan din have ser ud. Der findes også andre tiltag, hvorpå du kan gøre haven nemmere uden at skulle ændre den radikalt. For eksempel kan du udlægge en del af græsplænen til en vild blomstereng.

Du har sikkert hørt om, at der ikke er nær så mange insekter nu, som der var tidligere. Det skyldes blandt andet, at der ikke er lige så mange blomster. Bier kan ikke finde næring i græsplæner. Hvis du gerne vil tiltrække flere insekter til haven, skal du derfor sørge for at have mange blomster. Med vilde blomster bliver der mindre græs at så, samtidig med at du får et smukt bed at se på. 

Flere Nyheder