Find det flotteste legetårn til haven

27 december 2020
Astrid Pedersen

Går du og overvejer at indrette en legeplads til dine børn hjemme i haven? Så kan du overveje et legetårn.

Hvad er et legetårn?

Et legetårn er et lege redskab til udendørs brug, som integrerer op til flere lege redskaber. Du kan for eksempel vælge et legetårn som består af gyngestativ med en eller flere gynger samt legehus, klatretov og rutsjebane. Eller du kan vælge et legetårn som primært består af klatre moduler inde såvel som ude. Med et sådant legetårn kan børnene udfordre deres motoriske evner samt balance sansen – og så er er timers leg i et hvilket som helst legetårn.

Legetårnet til haven med begrænset plads

Først og fremmest er et legetårn en smart løsning hvis du ikke har så megen plads i din have. Er pladsen i haven lidt trang kan det godt være vanskeligt at få plads til både gyngestativ, legehus, rutsjebane, klatre stativ og lignende lege redskaber. Med et legetårn kan du få plads til et skønsomt udvalg af disse så dine børn ikke behøver at lade sig nøje. Og så får du med et legetårn mulighed for at give dine børn et smart og sikkert alternativ til den offentligt tilgængelige legeplads.

Find det rette legetårn til din have

Når du skal vælge et legetårn til dine børn skal du først og fremmest tage udgangspunkt i forhold så som din haves størrelse og alderen på dine børn. Disse parametre bør ligge til grund for typen af legetårn du vælger til din have. Ligeledes er det vigtigt at dit legetårn er godkendt til privat brug. Derfor bør du købe dit nye legetårn hos en autoriseret forhandler – helst en dansk baseret én af slagsen. På den måde sikrer du at legetårnet lever op til samtlige kvalitets og sikkerhedsmæssige krav og standarder.

Få mere inspiration til indretning af legeplads på husblog.dk

Flere nyheder