Find det bedste kursuscenter på Fyn

Står du og mangler plads i din virksomhed til en nært forestående konference – eller vil du gerne forkæle dine medarbejdere med et hyggeligt seminar eller team building ”ud af huset”? Så kan du med fordel booke lokaler på et vel udstyret kursuscenter med alle de moderne faciliteter og mulighed for overnatning.

Hvor finder jeg et centralt beliggende kursuscenter på Fyn?

Hvis du leder efter et rummeligt og alsidigt kursuscenter med en central beliggenhed, som er nem at komme til i bil, kan du med fordel vælge HUSET i Middelfart. HUSET i Middelfart. HUSET i Middelfart er tidligere kendt som Byggecentrum, og blev som sådan indviet i 1968. Byggecentrum huser stadig Danmarks største permanente bygge udstilling, og kursuscenteret blev åbnet som følge af at Byggecentrums egne kursus aktiviteter greb om sig.

Den dag i dag rummer huset en mangfoldighed af mødelokaler, kursus lokaler, auditorier og konference rum samt muligheder for overnatning og bespisning. HUSET i Middelfart ligger utroligt centralt i forhold til diverse hoved trafikårer – blandt andet motorvej E20 – og mindre end to kilometer fra tog stationen i Middelfart.

HUSET i Middelfart er omgivet af smukke og naturskønne landskaber, som indbyder til raske gåture i skoven og ved stranden. Der er, med andre ord, kun fordele forbundet med at booke sig ind på HUSET i Middelfart, når der skal afholdes kursus, seminar eller konference i virksomheds regi.

De lækreste faciliteter hos HUSET i Middelfart

Ud over mødelokaler og konference rum, som selvfølgelig er udrustet med state of the art AV udstyr, finder du hos HUSET i Middelfart alskens ekstra lækre faciliteter. Du kan spise frokost eller middag i den tilhørende gourmet restaurant, som serverer mad i top klasse til alle dagens måltider – og dine gæster kan overnatte i et af de smukke, lyse hotelværelser, som hører til HUSET i Middelfart. Læs mere på huset-middelfart.dk