Find den rette minigraver til din virksomhed

Minigraveren er et handy hjælpemiddel på enhver form for byggeplads – og dermed uundværlig inden for entreprenør branchen. Den lille, fikse gravemaskine er med en egenvægt på godt et ton nem at transportere, og fylder ikke så meget i landskabet. Den smalle grab kan nå ind i selv de snævreste afkroge, og en minigraver kan således være ganske uundværlig til besværligt gravearbejde.

Den italienske producent Eurocomach er leveringsdygtig i et omfattende program af minigravere bestående af 13 modeller, alle udstyret med dozerblad, langt gravestik, kombineret udtag til tiltskovl samt hammer, og 2 hastigheder på undervognen.

Find din nye minigraver hos Ib E. Mortensen A/S

Maskinhandelen Ib E. Mortensen A/S har bedrevet handel med maskiner til især entreprenør virksomhed siden 1967. Den familie ejede og -drevne virksomhed har sin fysiske beliggenhed i Kastbjerg nord for Randers – tæt på Mariager Fjord. Herfra har familien i to generationer drevet den succesfulde virksomhed, og hjulpet mange tilfredse og trofaste kunder med at finde de helt rigtige maskiner til deres formål.

Ib E. Mortensen A/S er fast importør af maskiner af mærket Eurocomach, og er leveringsdygtige af mange forskellige typer maskiner fra denne producent samt brands så som Case, New Holland, Fiat Kobelco, Fiat-Hitachi og Ford. Maskinparken tæller maskiner af alle afarter og størrelser inden for kategorierne rendegravere, minigravere, minilæssere, minigeder, teleskoplæssere og ATV. Der ud over fører Ib E. Mortensen A/S et fast lager af reservedele til maskiner fra oven for nævnte brands, og maskinparken tæller såvel nye som brugte maskiner. Når du køber brugte maskiner fra Ib E. Mortensen A/S, er disse i tip top stand, idet de klargøres virksomhedens eget specialværksted. Brugte maskiner sælges altid med reklamations ret.

Hvis du leder efter en billig og effektiv minigraver i Himmerland, kan du tjekke det store udvalg af minigravere i alle størrelser og varianter på iem.dk