Find den rette hængekøje online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Har du altid drømt om at eje en hængekøje – men har du ingen steder at hænge den op? Så kan du faktisk godt lade din drøm gå i opfyldelse. Du behøver nemlig hverken træer, stolper eller solide vægge for at kunne få glæde af en lækker og afslappende hængekøje. Disse fås nemlig med et stativ, som du kan flytte rundt som du lyster.

På den måde kan du få fuld fleksibilitet med din hængekøje. Du kan placere din hængekøje i skyggen når du er træt af at have den stående i solen, og vice versa. Og er det dårligt vejr kan du hygge dig i din hængekøje inden døre eller på din overdækkede terrasse.

Hvilken hængekøje skal jeg vælge?

Der findes mange hængekøjer i varierende kvalitet på markedet. Du bør altid vælge en hængekøje som er solid og stabil, og fremstillet i ditto materialer. Ideelt set vælger du en hængekøje som er fremstillet et sted hvor der er tradition for hængekøjer. Det vil sige et land med en noget mere sydlig beliggenhed og et lunere klima end Danmark.

I Mexico samt i Mellem og Sydamerika er hængekøjen en fast del af siesta traditionen – og en hængekøje kan også bruges til at overnatte udendørs når nætterne er varme og tunge. Derfor er det en god idé at vælge en hængekøje fra lande som for eksempel Mexico eller Brasilien.

Begge lande er kendt for at producere hængekøjer i solid og holdbar kvalitet. En meksikansk hængekøje vil typisk være fremstillet i vævede tråde som giver kroppen god støtte, mens en brasiliansk hængekøje består af kraftigt stof, som giver en anderledes følelse.

Hvor kan jeg købe hængekøjer i god kvalitet?

I den online shop på www.hængekøje.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af brasilianske og meksikanske hængekøje i forskellige størrelser.

Flere Nyheder