Fest og Magaluf går hånd i hånd

Hvis du elsker at feste, men endnu ikke har hørt om øen Magaluf, er det på allerhøjeste tid, at du gør det. Øen er nemlig en af Middelhavets absolut vildeste partyøer, og hvert år samles mange tusind unge for at feste og have det sjovt. Det er derfor det oplagte sted at tage hen på ferie, hvis du godt kan lide, at der sker noget – og du gerne vil være sikker på, at der er mange unge lige som dig selv. For det ville jo være ærgerligt, hvis du tog på ferie og så havnede blandt en masse pensionister. 

Magaluf Mallorca ligger ud for Spaniens kyst, og det tager derfor ikke lang tid at komme dertil med flyet. Det er særligt godt at tage dertil fra maj til august, hvor temperaturen ligger på omkring 30 grader. Derfor er det et oplagt sted for dig at tage hen med dine venner på sommerferie. 

Vil du have styr på det hele hjemmefra, så du ved, at du kommer til at bo på et lækkert hotel lige, hvor det hele sker, er det en god ide for dig, at du rejser med uptours.dk. De har over 15 års erfaring med at sende unge af sted på nogle fede ferier. Der er unge guider med på turen, der kender alt til stederne og kan svare på alle spørgsmål i forhold til, hvor du kan have det sjovt henne. 

En typisk dag på Magaluf går med, at du ligger på stranden eller ved hotellets pool hele dagen og bliver dejligt brun, og at du om aftenen fester igennem på en af de mange barer, der findes på øen. Bargaden er cirka en kilometer lang, så der er masser af valgmuligheder, og I kan derfor tage et nyt sted hen hver aften, hvis I har lyst til det.