Få kyndig hjælp til den optimale installering af robotplæneklipper

23 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du netop investeret i en robotplæneklipper? Så skal den sættes op og installeres. Og til dette formål kan du med fordel opsøge professionel hjælp.

Installering af robotplæneklipper – en opgave for fagfolk

Måske tænker du at du sagtens selv kan forestå opgaven med installering af robotplæneklipper. Men her skal du tænke på at denne indebærer specialist arbejde så som for eksempel nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper.

Kanttråden er det kabel som fortæller sensoren i din robotplæneklipper at plæneklipperen skal vende om og køre den anden vej. Med kanttråd til robotplæneklipper nedlagt langs kanten af din plæne slipper du således for at din robotplæneklipper ødelægger dine bede, forulykker på en stensætning, drukner i din svømmepøl eller måske stikker helt af hjemmefra.

Derfor er det vigtigt at kanttråd til robotplæneklipper er nedlagt på korrekt og forsvarlig vis. Du kan selvfølgelig godt vælge en montering som indebærer at fastgøre kanttråden oven over jorden, i højde med plænen rundt langs kanten af denne.

Men kanttråd til robotplæneklipper monteret i jordhøjde udgør en snublefare og er desuden ikke særligt køn at se på. Derfor anbefales det at du får et service firma til at varetage arbejdet med nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper. På den måde er du sikker på at kanttråden bliver hvor den skal – og at den er nedgravet i den rette dybde samt holder den perfekte afstand til plænens kant.

En virksomhed som Kabelnedlægning.dk, som har specialiseret sig i installering af robotplæneklipper, kan med sikkerhed hjælpe dig med at få det bedste ud af din robotplæneklipper. Foruden nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper hjælper Kabelnedlægning.dk gerne med at installere og opsætte den medfølgende app således at du kan fjernstyre din nye robotplæneklipper uden problemer. Og så kan du have glæde af den nye robotplæneklipper i mange år fremover.

Du kan læse mere om Kabelnedlægning.dk på kabelnedlaegning.dk

Flere Nyheder