Få hjælp til boligsalg eller k-øb af eBoligadvokat

12 oktober 2020
Lotte Hindsberg

Et boligsalg eller køb er en af de største økonomiske beslutninger de fleste mennesker tager i deres liv. Nogle gange gør man det et par gange i livet, men sjældent mere end det. Derfor opnår man sjældent en erfaring når det gælder køb og salg af ens hjem og det giver god mening at få en eboligadvokat til at hjælpe sig.

Det gælder også i tilfælde af at man ved ens forældres død arver en bolig og har brug for en skifteretsattest. Du kan finde flere informationer her https://eboligadvokat.dk/skifteretsattest/.

Køb af bolig

Skal du købe en bolig og ikke er en erfaren forhandler kan du med fordel hyre en boligadvokat. Din advokat er en erfaren forhandler og ved hvor du typisk kan få et nedslag i prisen på den bolig du gerne vil købe. Samtidig er han ikke forelsket i boligen og sidder og drømmer om boligindretning og det liv der skal levet i boligen.

Har du ikke lyst til at få en boligadvokat til at stå for forhandlingen er det vigtigt at du får lavet et forbehold i købsaftalen at den først er gyldig, hvis din advokat har sagt god for den.

Du kan også med fordel få din advokat til at undersøge om der er kommunale planer på vej som kan påvirke din lyst til at købe en bolig i det område. Positivt som negativt. En motorvej i baghaven er f.eks. noget de færreste har lyst til, men bedre indkøbsmuligheder måske virker mere positivt.

Når du har købt din nye bolig skal skødet tinglyses. Først når det er tinglyst er boligen endelig din. Din boligadvokat kan hjælpe dig med det juridiske. Det er vigtig at det sker så hurtigt som muligt, da sælgers kreditorer indtil da kan tage pant i boligen. Det gælder også selv om du er flyttet ind.

Flere Nyheder