Det kan være en kamp at beslutte sig med belysningen i badeværelset

25 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Du kender måske det med, at du lige er vågnet og skal ud på badeværelset som noget af det første om morgenen, og så lyser der en masse lys op derude, der står i skærende kontrast til det store mørke udenfor, som hersker på nogle tidspunkter af året.

Det er lidt for meget af det gode og gør næsten ondt i øjnene at se på – og så morgengrim gider man da heller ikke se sig i spejlet så tidligt på dagen. Det er man skam godt klar over, at man er.

Men omvendt er man jo også nødt til at se detaljerne i, hvor meget man skal have gjort af sig selv, inden man kan tillade sig at gå ud af en dør.

Måske er man flere på badeværelset samtidig, hvor den ene gerne vil have lidt afdæmpet belysning til at vågne på, mens den anden gerne vil have skarp lyst til at lægge makeup med. 

Det er ikke nemt.

Få forskellige former for belysning i badeværelset

Det er sikkert også det eneste badeværelse, man har i hjemmet, så man er nødt til at deles om det om morgenen, men hvis det er småt, kan det være svært at have plads til alle – og alle ens ønskede forhold med belysning.

Har man et lidt større badeværelse, så er der mere plads til folk, men man vil oftest stadig gerne stå samlet ved det store spejl for at se sig selv an, og så kan det stadig blive problematisk, selvom der er godt med plads.

Er der således mulighed for det, så kan man måske dele området op med forskellige typer af belysning, så man ikke skal jage de andre ud af lokalet, mens man finder den rette lysindstilling på de få pærer i rummet.

Derfor kan det svare sig at sætte flere lamper med forskellige pærer op, så man har mulighed for flere indstillinger med lyset i rummet.

Hold øje med https://vesterbroavisen.dk/ og se, om der bliver beskrevet muligheder for lysopsætning, du kan bruge.

Flere nyheder