Dåbstavler er en fantastisk dåbsgave!

11 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Nu står du der igen. Du skal til dåb. Og du skal have fundet på en god gave. Du har prøvet at give alle de klassiske ting som sparebøsser, bestik osv. Du vil gerne finde på noget nyt. Noget mere personligt. Den moderne og personlige dåbsgave er en smuk dåbstavle!

Læs med her og find ud af, hvorfor du skal vælge dåbstavlen som gave til dåbsbarnet.

1. Den kan pryde hjemmet i mange år

Hvad er en dåbstavle egentligt? Det kan f.eks. være en fin plakat i en flot ramme. På plakaten kan der være søde motiver og skrift. Man får typisk skrevet barnets navn, fødselsdato samt længde og bredde på barnet, da han eller hun blev født. 

Man kan sige, at dåbstavlen eller -plakaten er den moderne udgave af de typiske runde dåbsplatter med billede i, der kan hænges på væggen. 

2. Det er en flot og personlig gave

Dåbstavlen er en personlig gave. Det er en gave, der viser noget om barnet. Én både forældre og barn kan få glæde af. Forældrene vil uden tvivl tænke tilbage på den specielle dag, hvor barnet blev født og da barnet blev døbt. Barnet selv kan ikke huske disse dage, men kan have det sjovt med at læse, hvor stor han eller hun var som nyfødt.

3. Det er en gave, der viser din kærlighed

Dåbstavlen er en gave, der viser, at du har engageret dig og brugt tid på at finde gaven. Tavlen bliver jo helt personlig med de detaljer, som du vælger. Det er derfor en god måde at vise din kærlighed til barnet på. F.eks. ved at få skrevet nogle søde ord om barnet. 

Klik her for at besøge en webshop, hvor du kan finde et bredt udvalg af smukke dåbstavler, som du kan personliggøre med navn og andre detaljer.

Flere Nyheder